Hobi Jadi Bisnes

27Dec06

azmie.JPGMinat seiring datang dari perasaan ingin tahu kepada sesuatu perkara. Minat boleh dijadikan sebagai hobi santai atau juga boleh menjurus kepada satu bidang perniagaan yang menguntungkan. Jika anda berminat untuk untuk belajar mencetak kemeja-T menggunakan sutera saring (silk screen), anda bolehlah mendapatkan tunjuk ajar dari saudara Azmi dari syarikat MIE & MIE yang pakar dalam bidang tersebut serta mempunyai pengalaman luas selama hampir 2o tahun lamanya.
Sila layari { right click yur mouse } www.dapat.net/azmietshirt untuk keterangan yang lebih lanjut lagi. Manalah tahu, suatu hari nanti anda juga akan menjadi business man yang berjaya! Sebagai cenderamata; hadiahkan saya sehelai kemeja-T bersaiz XXL kira all right le tu…



6 Responses to “Hobi Jadi Bisnes”

  1. 1 jones

    Tabik hormat dol!

  2. TQ, bro for replying my post. BTW err… Azmi ni yg lukih kat Batu Api dulu ke?

  3. Yup! Itulah dia orangnya. Ingat dulu-dulu kat CM, dia buka bisnes kat hujung kat toilet CM. Sekarang sudah jadi SAUDAGAR T-SHIRT. Kitorang masa dulu-dulu panggil dia Mie Burger; sebab dia suka lukis orang jual burger. Dia memang orang yang kerja keras, sebab itu dia berjaya. Kita tumpang seronok tengok kawan-kawan buat bisnes dan berjaya.

  4. Tabik balik jones!

  5. hahaha abdullah jones dah masukkk

  6. 6 PENDETA

    Apa pula pendapat kamu tentang kartunis ujang yang berasal dari kampung,kemudian mencipta nama,menerbitkan majalah menggunakan namanya sendiri(masih berada di pasaran kalau saya tak silap),menjadi kartunis pertama menerbitkan filem animasi bersiri di malaysia,menulis novel,memiliki sebuah syarikat besar dan ramai pekerja(pernah terbaca dalam beberapa majalah ujang juga menceburkan diri dalam perkilangan,restoren dan challet serta memiliki boat-house di tasik kenyir)…tetapi akhirnya merempat dan melukis karikatur di komplek2(aku terbaca dalam blog abdullah jones)-Ada kawan mengatakan pernah ternampak kartunis ujang melukis di central market baru-baru ini-Mungkin saudara kerengge patut memperkenalkan kartunis azmi burger kepada ujang?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: